Fashion.BG » Модели

Модели

Katrin Hadjicinova

Катрин Хаджицинова

Мис "Тишина България" 2012

Катрин Хаджицинова е една от първите и най-успешните тежкочуващи фотомодели в България. Тя е родена на 18.12.1992 г. в град Асеновград. Завършва средното си образование в "Св. Софроний Врачански", гр. Пловдив със специалност география и икономика, завършила е висшето си образование в "Д.А.Ценов", гр. Свищов. От малка се занимава с танци, пеене на жестомимика и активно участва за развитието на живота на хората с увреден слух. В момента работи в Районна организация гр. Пловдив, към Съюза на глухите в България.
Катрин е носителка на няколко титли: Мис "Тишина България" 2011 г., 2ро място; Мис "Море и тяло" 2011 г., 1во място и Мис "Тишина България" 2012 г., 1во място. Участвувала е в престижен конкурс за хора с увреден слух в Чехия, Прага - "Miss Deaf World" 2012 и "Miss Deaf Europe" 2012. След нейното участие в конкурса на 7ми юли 2012 г., тя стана носителка на още 2 титли: "Miss Deaf World" 2012 на 5то място от 48 момичета, представителки от цял свят и "Miss Deaf Europe" 2012 на 4то място. Избрана е за ТОП 12 в класацията на конкурса.
От 2017 г. юли месец, Катрин има честта да бъде мениджър на Miss & Mister Deaf World, Europe & Asia в Прага,Чехия. Същият световен конкурс в който е участвала през 2012 година и работи съвместно с президента на това дългогодишно и традиционно мероприятие – Жозеф Улхир.
За първи път успя да разбие бариерата и представата на публиката в Sofia Hair&Fashion Week AW 2017, като участваха няколко представителки на Съюза на глухите в България с пълната подкрепа на г-жа Елена Кристиано. Целта е да се покаже, че глухите могат да работят като модели и да практикуват тази професия, независимо от техните лишения на слуха.

Галерия


Катрин Хаджицинова Katrin Hadjicinova

Снимка: Личен архив

Катрин Хаджицинова Katrin Hadjicinova

Снимка: Личен архив

Катрин Хаджицинова Katrin Hadjicinova

Снимка: Личен архив

Катрин Хаджицинова Katrin Hadjicinova

Снимка: Личен архив


Bridal Fashion
  • Личности
  • Модели

designer

Александра Милушева


моден дизайнер, Мисис България 2007
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

виж повече

виж повече